неділя, 23 листопада 2014 р.

Спроби знайти спільну мову з аквареллю:)


Осатаній раз я тримала пензлик у руках ще під час навчання в університеті. Так склалося, що моє художнє навчання у ВИШі відбило все бажання малювати в подальшому.  Можливо, це пов'язано з  тим, що я  завжди малювала не від натхнення,  а по завданню...
Напевно, зараз  я просто "доросла"до такого роду творчості. Спочатку був  декор в церкві,  потім декорування весіль,  курси флористики,  чоловік фотограф, трохи роботи по дизайну інтер'єру.  Все це якось підсвідомо накопичувало в мені натхнення :) Нарешті воно прорвалося.  Почала я свої експерименти з найскладнішою фарбою для мене - аквареллю. Відчуваю, що мені цікаво буде малювати маслом також.  Тому вже "розвела" чоловіка на мастихін, полотно, та фарби :). Скоро розведу на триногу)).  Напевно, згодом підтягну Ілюстратор та Фотошоп за для експериментів з намальованим матеріалом  на комп'ютері.  Думаю, не важко зрозуміти, які події змусили мене малювати такі образи :).  Сподіваюсь,  вам сподобається.

Український погляд

Бандерівка




субота, 15 листопада 2014 р.

Паперові фотоапарати-сертифікати руками Яни

На минулому тижні одразу дві компанії вирішили подарувати мої фотосесії своїм колегам. Для того, що б нематеріальний подарунок було комфортно презентувати, дружина змайструвала ось такі веселі фотоапаратики - подарункові сертифікати. Відтепер, якщо ви захочете подарувати комусь фотосесію, це можна буде зробити подібним чином :)




Осінній степ

Того ранку,  я ледь здер себе з ліжка.  За вікном була жахлива мряка. Ну все, накрилася наша фотосесія,  подумав сонний я. Та все ж не існує для фотографій поганої погоди чи поганої при року. Навіть, коли золота осінь змінюється сірим міжсезонням, а за вікном +5, можна отримати чудові атмосферні фотографії. Головне, модель мати витривалу та напій гарячий у термосі А з погодою нам все ж таки   в кінці підфартило. Сонце вийшло за хмар на 15 хв.  біля самого обрію.  Ідеальне освітлення вийшло:)  А ще,  я ніколи не знав що в наших українському лісостепі такі файні бур'яни ростуть.  










Початок

Достатньо важко написати перші речення першого посту в твоєму першому блозі :). Почну так:
18 червня 2011 року у місті Києві народилася нова творча родинка. За ці три з хвостиком роки ми встигли зробити чудову дитинку та купку цікавих  творчих проектів :).
Я захоплююся фотографією, 2d дизайном та організацією свят. Моя дружина малює,займається флористикою, декором та дизайном інтер'єру. В цьому блозі ми будемо розповідати вам все про своє творче життя, про наші успіхи та невдачі,  ділитися роздумати та шукати відповіді. Можливо комусь це стане в нагоді :).