четвер, 18 грудня 2014 р.

Катя та Льоша

Що б ти не робив, треба вміти отримувати позитив від скоєного:). Саме цими словами я можу охарактеризувати нашу робою  з Катею та Льошою. У цих добрих та позитивних людей можна повчитися вмінню ловити кайф від життя).  Я давно не отримував стільки позитивних емоцій,  під час процесу.  Все пролетіло весело та динамічно.












четвер, 11 грудня 2014 р.

Осінній настрій

За вікном справдня жовтнева погода. Туман та дощ змивають новорічний настрій, а  вуличний стовпчик термометру невпинно лізе  в гору.  Саме в такий осінньо-зимовий день я нарешті завантажу сюди  фотосесію ще з пізнього бабиного літа).  Цього року фарби на деревах дійсно були казкові,  пам'ятаєте ? :)






пʼятниця, 5 грудня 2014 р.

Пузатик Юля

    Я завжди любив фотографувати вагітних дівчат.  Як не крутіть,  та у таїнстві материнства є якась казковість.  Оці кульки-пузики змушують розплистися у посмішці навіть запеклих мужланів.
    І якщо в раю  окремо існує  хмаринка для фотографів. То там обов'язково буде сидіти багато Юль Мироненко,  і фотографи вічність будуть фотографувати виключно їх ;). А ще того дня я відкрив для себе ще одну чудову камерну фото студію  Бонжур. Вона совсім маленька.  Та має  чудовий інтер'єр. Насолоджуйтесь:













неділя, 23 листопада 2014 р.

Спроби знайти спільну мову з аквареллю:)


Осатаній раз я тримала пензлик у руках ще під час навчання в університеті. Так склалося, що моє художнє навчання у ВИШі відбило все бажання малювати в подальшому.  Можливо, це пов'язано з  тим, що я  завжди малювала не від натхнення,  а по завданню...
Напевно, зараз  я просто "доросла"до такого роду творчості. Спочатку був  декор в церкві,  потім декорування весіль,  курси флористики,  чоловік фотограф, трохи роботи по дизайну інтер'єру.  Все це якось підсвідомо накопичувало в мені натхнення :) Нарешті воно прорвалося.  Почала я свої експерименти з найскладнішою фарбою для мене - аквареллю. Відчуваю, що мені цікаво буде малювати маслом також.  Тому вже "розвела" чоловіка на мастихін, полотно, та фарби :). Скоро розведу на триногу)).  Напевно, згодом підтягну Ілюстратор та Фотошоп за для експериментів з намальованим матеріалом  на комп'ютері.  Думаю, не важко зрозуміти, які події змусили мене малювати такі образи :).  Сподіваюсь,  вам сподобається.

Український погляд

Бандерівка




субота, 15 листопада 2014 р.

Паперові фотоапарати-сертифікати руками Яни

На минулому тижні одразу дві компанії вирішили подарувати мої фотосесії своїм колегам. Для того, що б нематеріальний подарунок було комфортно презентувати, дружина змайструвала ось такі веселі фотоапаратики - подарункові сертифікати. Відтепер, якщо ви захочете подарувати комусь фотосесію, це можна буде зробити подібним чином :)




Осінній степ

Того ранку,  я ледь здер себе з ліжка.  За вікном була жахлива мряка. Ну все, накрилася наша фотосесія,  подумав сонний я. Та все ж не існує для фотографій поганої погоди чи поганої при року. Навіть, коли золота осінь змінюється сірим міжсезонням, а за вікном +5, можна отримати чудові атмосферні фотографії. Головне, модель мати витривалу та напій гарячий у термосі А з погодою нам все ж таки   в кінці підфартило. Сонце вийшло за хмар на 15 хв.  біля самого обрію.  Ідеальне освітлення вийшло:)  А ще,  я ніколи не знав що в наших українському лісостепі такі файні бур'яни ростуть.  










Початок

Достатньо важко написати перші речення першого посту в твоєму першому блозі :). Почну так:
18 червня 2011 року у місті Києві народилася нова творча родинка. За ці три з хвостиком роки ми встигли зробити чудову дитинку та купку цікавих  творчих проектів :).
Я захоплююся фотографією, 2d дизайном та організацією свят. Моя дружина малює,займається флористикою, декором та дизайном інтер'єру. В цьому блозі ми будемо розповідати вам все про своє творче життя, про наші успіхи та невдачі,  ділитися роздумати та шукати відповіді. Можливо комусь це стане в нагоді :).