понеділок, 23 лютого 2015 р.

Зимовий ранок

Загалом, я дуже обережно сприймаю  фотографії в інтер'єрних фото-студіях. Дуже часто за насиченістю і екстравагантністю інтер'єрів губляться неповторні особливості кожного з нас.   Люди підсвідомо починають намагатися грати в те, що бачать навколо. Але ж не всі ми професійні актори :) Тому я завжди раджу обирати найлаконічніші простори, що б фотографії  розповідали саме вашу власну історію, несли до майбутнього глядача ваші думки та емоції ).Ось тоді виходять такі щирі СПРАВЖНІ фото. Я радий, що цього разу у нас все вийшло, і інтер'єр не зміг замарити тої  веселої та щирої енергетики,  яку несли в собі мої закохані ;). Кімната просто була приємним доповненням, не більше :).

















пʼятниця, 6 лютого 2015 р.

Борщагівські сніжні замети та Яська)

Учора нарешті погода подарувала нам справжній зимовий краєвид за вікнами.  Як же я люблю всі чотири чітко виражені пори року.  І зима повинна бути зимою! А снігу взимку багато не буває:), принаймні для фотографа ;).
В нашій країні складні часи,  а  ще й за вікном постійні мряка та туман... Коли щось незрозуміле капає з неба на сіре багно та голі чорні дерева, хочеться просто не вилазити з дому:).  А я вже й не сподівався побачити в цьому році білі простори навкруги. Не мріяв впасти в величезну кучугуру снігу і забув як це постійно мружити очі від сяючи снігової феєрії.
З такою погодою банальний учорашній ранковий похід в садочок перетворився на день з  мого дитинства.