середа, 13 травня 2015 р.

Дівич вечір Марічки

Нещодавно мав нагоду фотографувати на передвесільному дивіч вечорі, який влаштовували подруги для нареченої. Я був у захваті! Напевно, Марічка дійсно чудова людина. Якщо її  подруги вирішили створити для неї таке веселе, запальне та незабутнє свято :)


Спочатку, винуватицю подій завели в Nail Room Koko. Це заклад, де дівчаток вміють чепурити роблячні їм зачіски, макіяж, тощо :).







Ну який дівич вечір без рожевої фати? Класика !


Коли всі мейк-ап процедури були виконані.  В салон прилетіла подружка, з  таємничим конвертом.  Виявляється,  тема вечірки - улюблений серіал майбутньої нареченої  "Друзі".
Перше завдання було впізнати подружок по дитячим фотографіям.

 Одразу як Марічка впоралася з  завданням, власниці дитячих фото гуртом увірвалися до  салону!

Ще одним сюрпризом був величезний лімо, що вже чекав дівчат біля Ґанку.
І поки дружня дівоча компанія їхала у невідомому напрямку, Марічка відривала нові конверти та продовжувала відгадувати загадки, пов'язані з подружками, що чекали десь в далі по маршруту свята.




На наступній зупинці дівчину чекав грандіозний сюрприз - старий приятель у костюмі рожевого кролика та ще більша купа подружок. Як мені пояснили потім, в одному з епізодів серіалу "Друзі" був схожий персонаж у подібному вбранні )









Після спонтанної та запальної фотосесії Марічку відвели до кав'ярні також присвяченій серіалу. Де дівчата грілися кавою та проводили конкурси, пов'язанні епізодам з  серіалу :)





Після кав'ярні, зграя веселих дівчат та кролика запакувалася в лімузин та продовжила вояж у невідомому напрямку ;).



Кульмінацією вечора став караоке клуб Діско Раді Хоол. Де дівчата змусили співати наречену пісні по дружбу :) А потім презентували їй ніжну білизну ) 




Я отримав величезне задоволення  фільмувати вечорницу Марічки. Бо рідко зустрічаєш таких щирих,  справжні подружок, які вміють створювати якісне свято та радіти один за одного :)!!!